альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Родинні зустрічі та літні читання в дитячій бібліотеці

«Літо, сонце, море, пляж – яку книгу взяв в багаж?»

Як відомо, літо для дітей - це час відпочинку, дозвілля, розваг. Все це можна знайти влітку в дитячій бібліотеці КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська».

Дитяча бібліотека успішно реалізує Всеукраїнські акції, проекти, а також набуває позитивного досвіду у популяризації книги. Бібліотека сприяє підвищенню читацької активності, організації відпочинку та проведення змістовного дозвілля читачів-дітей у період літніх канікул, а також залученню до бібліотеки нових користувачів, які приїжджають на відпочинок, у гості до рідних або залишаються у місті.

Напередодні важливого державного свята – Дня Конституції в дитячій бібліотеці відбулися вже традиційні родинні зустрічі «Книга - в сім’ю, сім’я – в бібліотеку». Присутні на зустрічі сім’ї Дем`ян, Говорун, Дзензура, Рудакових, Міцканюк ознайомилися із правовою панорамою «Конституція України із глибини віків до сьогодення», батьки разом з діточками виконали творче завдання: малювали Герб, Прапор України. Для батьків приємним сюрпризом стала бібліомандрівка за участю їх дітей «Подорожуємо з Барвінком та Ромашкою», яка була присвячена 95-річчю з дня народження українського письменника Б.Й. Чалого. Діти виконали театралізовану постановку в образах Барвінка, Ромашки та з’ясували, що «наймудріше в світі – Книжка». А виконання дітьми театралізованої постановки «Хитра Лиска-Лариска» взагалі здійняли море приємних емоцій як для дорослих, так і для самих діточок.

Літературна подорож «Книги про Мері читаємо – доброті та мудрості навчаємось» сприяла пізнанню дітлахами правил етикету, ввічливості, доброти. Ця подорож присвяченаювілею книги Памели Треверс «Мері Поппінс». Їй виповнюється 85 років з моменту виходу в світ. А сама Мері Поппінс, яка прибула із чарівною парасолькою за допомогою Східного вітру, загадала дітям «Казкові загадки», разом вони пройшли «Лабіринтами ввічливості», та склали вірш про доброту. На прощання Мері запропонувала дітям передавати один одному чарівну парасольку з побажаннями добра, злагоди та приємних лагідних днів літнього відпочинку.

А батьки тим часом обговорили між собою створення «сусідської варти», що буде сприяти безпечному відпочинку дітей під час літніх канікул.

Шановні мешканці Вознесенської громади! Дитяча бібліотека завжди гостинно запрошує вас на зустрічі з улюбленими героями книг, а також пропонуємо ознайомитися із новими надходженнями літератури як для дітей, так і для батьків.

Адміністрація дитячої бібліотеки

скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.06.2019 0 1 499
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно