альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Свято Трійці в дитячій бібліотеці

Свято Трійці – одне з найулюбленіших в Україні, бо дарує надію на щедрий врожай. Його традиційно відзначають на 50 –й день після Великодня, його ще називають П’ятидесятниця, Зелені свята. Це свято символізує відкриття Богом своєї триєдиної сущності: Бог – отець, Бог – син, Бог – Святий Дух, також вважається днем народження християнської церкви.

Напередодні свята дитячу бібліотеку з екскурсією «Літо – чудова пора, всім читати пора» відвідали діти англомовного табору «Лідер» загону «Зірочка» ЗОШ №1, та відвідувачі дитячої бібліотеки першого мікрорайону, які стали учасниками заходу народознавчого календаря «Зелене свято у травах іде». Працівники бібліотеки ознайомили присутніх з історією та традиціями відзначення зелених свят. Діти дізналися цікаві факти про свято Трійці. Відгадували загадки про цілющі трави, затамувавши подих слухали про «русалчин тиждень», пригадали прислів’я та приказки про літо. Передивились лялькову виставу на новий лад «Про хитру лисицю, півника й кицю» в якій розповідалось про небезпечні канікули для малечі. До речі це був дебют для юних аматорів Рудакової Олени та Міцканюк Ольги, їхніми голосами розмовляли звірятка.

Активними учасниками Бібліодворику на свято стали діти першого мікрорайону, читачі дитячої бібліотеки: Рудакова Олена, Міцканюк Ольга, Дудка Анастасія, Чайчук Кіра, Приймак Мілана, Радкевич Дар'я. Кожен бажаючий мав можливість створити композицію із духмяних трав і квітів, дівчата плели вінки, водили хоровод, співали і танцювали, свої враженнявід почутогодіти втілилили в малюнках.

Усі присутні отримали позитивні емоції, що було помітно на усміхнених обличчях, ніхто не залишився байдужим, адже пізнавати нове завжди цікаво. Літо – цеканікули, відпочинок, ігри на свіжому повітрі, здійснення мрій, веселий літній настрій.

КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»



скачать dle 12.0
Дата публікації: 18.06.2019 0 764
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно