альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Знайомство з бібліотекою № 1

В час комп’ютерних технологій, в лабіринтах різноманітної інформації, людині важко знайти тихий притулок, щоб помріяти, подумати про добре і вічне. І як добре, що в Вознесенську є таке місце – бібліотека. Є багато див на землі. Та чи не найбільше з них – книга. У ній весь неосяжний світ. Віками книги збирають людську мудрість. В книгах відображена історія людства, його досвід, думки, почуття.
29 травня, для знайомства з бібліотекою №1 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська», яка має краєзнавчий напрямок на екскурсію «У світі книги чарівної» завітали учні Тімірязєвської школи (6-8 класи). Бібліотекар Євстратьева Н. М., ознайомила школярів із книжковим фондом бібліотеки, провела захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що представлені у читальній залі та на абонементі.
Учні оглянули книжково-ілюстративну виставку «Люблю життя» присвячену творчості Лідії Григорівні Скорняковій-Петренко - поетесі, члену Вознесенського літоб’єднання «Веселка», лауреату та дипломанту Обласних пісенно-літературних авторських конкурсів людей з обмеженими можливостями «Перлина півдня». На виставці представлені малюнки, пронизані щирістю та природністю, які приваблюють особливою енергетикою. Також представлені збірки поезій: «Люблю життя», «Посадила калиноньку», «Пестить літо діток», «Азбука у віршах. Весела математика», ограновані витонченими малюнками.
Наступне знайомство було з українською світлицею «Брини струна душі моєї», де зберігається багатий матеріал з народознавства. Кожен предмет має свою історію, кожна річ є свідком певного періоду життя українського народу.
Також діти залюбки брали участь у вікторині «Лабіринтами книжкового моря», змагалися в конкурсі «Склади докупи» (прислів’я і приказки про книгу і читання), де ще раз упевнились у великому значенні книги в житті людини, адже український народ завжди поважав книгу – це невичерпне джерело знань і склав багато прислів’їв та приказок, в яких звучить народна мудрість.
Всім сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від дітей та вчителів Ковалевської Л. Ю та Гурей Л. О. Тож запрошуємо усіх до бібліотеки №1, де кожен знайде для себе потрібну інформацію.
Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас!
Бібліотека №1,
центр місцевого краєзнавства
КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.05.2019 0 766
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно