альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенці - переможці обласного конкурсу «Dance Day»

30 березня у Миколаївському міському палаці культури «Корабельний» відбувся регіональний конкурс сюжетного танцю та малих форм «Dance Day», на якому свою творчість демонстрували кращі хореографічні колективи Півдня України.

Конкурс сюжетного танцю та малих форм має тривалу історію. Він спрямований на популяризацію мистецтва народного та класичного танцю, сучасних естрадних форм, народної стилізованої та дитячої хореографії, підвищення художнього рівня репертуару та виконавської майстерності, зміцнення дружніх зв’язків між творчими колективами.

У цьогорічній конкурсній програмі взяли участь дитячі, молодіжні та дорослі танцювальні колективи, ансамблі навчальних і клубних закладів, незалежно від відомчого підпорядкування, а також студії хореографічного мистецтва Півдня України. 56 хореографічних ансамблів, а це ‒ майже 1500 учасників з Херсонщини, Одещини та Миколаївщини у мить перетворили Миколаїв на епіцентр хореографічного життя регіону. Миколаївську область представили 45 колективів.

Колективи змагалися за право стати кращими у 6 вікових категоріях. Оцінювали виступи конкурсантів провідні фахівці хореографічного мистецтва Миколаївщини та Херсонщини на чолі з заслуженим працівником культури України Михайлом Мерляновим.

За рішенням журі перше місце у номінації «Народна хореографія»

та спеціальний приз «За вірність традиціям хореографічного мистецтва»

 здобув Народний ансамбль народного танцю «Нива»

 Вознесенського міського будинку культури

Колектив є  неодноразовим  Лауреатом  регіональних конкурсів сюжетного танцю   та Лауреатом обласного фестивалю хореографічного мистецтва.  Жодне мистецьке свято у місті не обходиться без участі  ансамблю “Нива”. Завдяки досвідченому, творчому спеціалісту , керівнику колективу Квашенко Наталії Віталіївні колектив невпинно продовжує підкорювати нові вершини хореографічного мистецтва!

Усі учасники конкурсу були нагороджені дипломами управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації, а також пам᾽ятними подарунками від обласного центру народної творчості.

Вітаємо переможців!

КЗ «Міський будинок культури»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 03.04.2018 0 1 936
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно