альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

День сімейного читання «Дитина – дзеркало родини»

Дитяча бібліотека  взяла участь у обласній акції День сімейного читання «Дитина – дзеркало родини», присвяченої 100-річному ювілею українського письменника, педагога В. О. Сухомлинського. Здійснюючи рекламну кампанію до Дня сімейного читання в дитячій бібліотеці під час Всеукраїнського тижня дитячого читання 30 березня було проведено лялькову виставу-театралізацію за оповіданням В.О. Сухомлинського «Які на смак зірки?», яку учні ЗОШ № 1, 3-б класу з  вчителем Суковатою О. Ю. та батьки, а також кращі читачі бібліотеки з інших шкіл міста.

25 квітня до дитячої бібліотеки на День сімейного читання завітали діти

 ЗОШ № 2, 3-б класу разом з вчителем, Костенко О. А., та батьками. Для дітей був представлений бібліомікс «Світлий геній «Школи Радості». Діти взяли участь у попередній підготовці до цієї події. Вони прочитали твори В. О. Сухомлинського і свої враження про прочитане виклали в малюнках до виставки «Чарівним світом казок В.О. Сухомлинського». З огляду книжкової виставки діти дізналися про цікаві факти біографії Сухомлинського, що  він дуже любив дітей, створив для них Школу Радості і написав для них майже 1500 цікавих повчальних казок та оповідань.

Діти передивилися буктрейлер «Життя і творчість письменника» і поринули у літературно-театралізовану мандрівку «Подорож у Школу Радості», яка була захоплююча та цікава для дітей. Впродовж мандрівки діти побували на зупинках «Берег Поезії», де вони читали вірші В. О. Сухомлинського, відвідали зупинку «Театральну», де переглянули казки-мініатюри за творами письменника «Лисенятко-першокласник», «Півень і сонце», та самі виступили в ролі акторів та інсценували його казку про метелика «Тільки живий красивий». На зупинці «Загадковій» діти відгадали загадки по казках і оповіданнях Василя Олександровича, пограли в «Гру – добавлянку», гру «Так чи Ні».

Участь у Дні сімейного читання для дітей та присутніх на заході дорослих  стала захопливою, доброю, чесною, щирою, як серце Василя Олександровича, яке він протягом свого життя віддавав дітям. І на згадку про зустріч діти отримали сердечка-побажання доброти, щирості, для того, щоб і вони дарували добро, любов і тепло до оточуючого світу, як це робив великий вчитель та письменник Василь Олександрович Сухомлинський.

Вознесенська дитяча бібліотека

скачать dle 12.0
Дата публікації: 26.04.2018 0 1 323
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно