альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

«Подаруй дитині книгу – подаруй дитині світ»

Під таким гаслом працівники бібліотеки №1 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська», 14 лютого, в Міжнародний день дарування книг, який відзначається з 2012 року провели святкову акцію дарування книг дітям.

Це одне з наймолодших свят в календарі і об'єднує всіх, хто дарує книги дітям і вчить їх любові до читання. В цей святковий день, який співпадає зі святом Святого Валентина, так і хочеться дарувати тепло, доброту та любов.

Зранку ми вирішили завітати до дитячого відділення Вознесенської лікарні. Відвідали хворих діток та подарували їм книги, які сподіваємось, допоможуть та відволічуть від лікарняних сумних буднів. Бо відомо, що хороша книга має цілющі здібності. В кожній палаті нас зустрічали з цікавістю.

Ми хотіли подарувати дітям радість, а поспілкувавшись з ними, отримали набагато більше. Як приємно бачити веселі оченята, щиру посмішку та відчувати просту дитячу радість! Зворушливим моментом, стало для нас те, як віддячила нам Дар’я Корч, учениця 4 –Б класу Вознесенської гімназії №1, прочитавши вірш –побажання. Дівчинка - сирота, яку виховує бабуся, але скільки тепла і любові в її словах!

Протягом усього дня, ми дарували книги нашим маленьким користувачам, і вирішили, що в майбутньому подібні акції будуть мати повторення.

Творіть добро, і не тільки в свята, - воно до вас повернеться сторицею!

Бібліотека №1

КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 15.02.2019 0 916
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно