альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Народознавча година до Дня святого Миколая у бібліотеці №4 «Чудотворцю Миколай, ти усіх оберігай»

Наближається улюблений, довгоочікуваний час – час зимових канікул і новорічних свят. Ці дні завжди пов’язані з дивом, а в чудеса хочеться вірити завжди. 19 грудня в День Святого Миколая до бібліотеки №4 на народознавчу годину «Чудотворцю Миколай, ти усіх оберігай» завітали учні 6-А та 6-Б класів ЗОШ №8. Працівники бібліотеки познайомили з дітей з історією виникнення свята, підготували святкову вікторину «Хто такий Святий Миколай», розповіли про легенди, народні прикмети та традиції, пов’язані з цим днем. Про те, що в Карпатах, в національному природному парку «Гуцульщина», навіть є садиба святого Миколая, куди кожен може поїхати на екскурсію.

Цього дня, зазвичай, проводили веселі заходи, діти гралися і веселилися. Ось і на нашому заході діти побували в ролі веселих миколайчиків. З задоволенням діти брали участь у таких конкурсах: «Помічник Святого Миколая», «Вдягни друга», «Сніжки на влучність», «Прикрась ялинку».

Зимові свята тільки починаються, бібліотекарі побажали дітям міцного здоров’я, успіхів у навчанні, весело і змістовно провести зимові канікули і свята, бути слухняними, добре поводитися, щоб Святий Миколай приносив їм тільки подарунки.

                                                                                            КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»

                                                                                                                     бібліотека №4

скачать dle 12.0
Дата публікації: 20.12.2018 0 2 382
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно