альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенці слухали музично-просвітницьку лекцію «Воїни України: від пращурів до сьогодення»

В перших числах грудня в Україні відзначаються три державних свята: День Збройних сил України, Міжнародний день інвалідів, Міжнародний день волонтерів. 3 грудня у рамках святкування цих свят в приміщенні Вознесенського міського будинку культури було організовано урочистості та концерт у формі просвітницької лекції. Вистава відбувалась під акомпанемент симфонічного оркестру Військово-морських сил Збройних сил України.

Урочиста частина розпочалась із Державного Гімну України та хвилини мовчання перед світлою пам’яттю про героїв, які в різні роки загинули в боротьбі за цілісність та незалежність нашої держави. Присутніх привітав заступник міського голови Юрій Путій. Він побажав усім мужності, сили духу та мирного неба над головою. Також почесними грамотами були нагороджені містяни, які протягом року своєю діяльністю заслужили високу повагу серед колег.

Концертна програма складалась із кількох частин. Крім урочистої була лекційна частина, яка містила інформацію про видатних козацьких гетьманів, воїнів-героїв України. Лекція доповнювалась відеорядом. Музична частина складалась з патріотичної музики та сучасних патріотичних пісень у виконанні професійних артистів.

Дана концертна програма стала можлива завдяки Миколаївській обласній державній адміністрації, Департаменту освіти і науки Миколаївської ОДА, громадській організації «Федерація аматорських миколаївських театрів – ФАМТ», Миколаївському академічному художньому російському драматичному театру, Окремій артилерійській бригаді ім. генерал-хорунжого Олексія Алмазова ВМС ЗС України, Вознесенській міській раді.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.12.2018 0 778
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно